Notícies

Destacat

Galeria Fotogràfica

Galeria Fotogràfica de l'Associació Cultural Albopàs
Homenatge als Agermanats

Dissabte 3 de Novembre de 2012. En el 490 aniversari de la batalla de sa marjal que tingué lloc a son Fornari, el 3 de Novembre de 1522.

Toni Torrens, premi Ramon Llull 2011
Reportatge de Toni Torrens a mapasonor.com "Un hombre con un saco colgando". Balears i la Cultura Popular

"Cuando pienso en la cultura popular me viene la imagen de un hombre que nace con un saco colgado en la espalda, que cada día le va metiendo algo. Yo hace ya 71 años que llevo este saco colgado y en las últimas 48 horas, por ejemplo, he aprendido muchas cosas y estoy llenando mi saco. El día que yo me vaya mi saco quedará ahí y de todas las cosas que he ido llenando seguro que alguien tomará alguna. Solamente que cada uno dejáramos una cosa... ¡qué cantidad de cosas habría para la gente que venga!" (Toni Torrens para Mapasonor).


  Veure reportatge sencer


Projecció del documental "D'es Castell a Sa Pobla"

Dia 25 de Novembre a les 20:30h a Sa Congregació de Sa Pobla es projectarà el documental "D'es Castell a Sa Pobla". Es tracta d'un viatge musical a Mallorca i a Menorca amb Toni Torrens i Miquel Ametller. La idea clau del documental és que la cultura popular és un organisme viu i ric, i és una eina de progrés si és construïda pel poble.


  Veure Enllaç a mapasonor.com


disseny i maquetació: tolo mir | versió 1.0 | darrera modificació: